tisdag 31 augusti 2010

Bröllop i Polen!

I helgen var jag och Palle på bröllop i Polen, det var en barndomskompis till Palle som skulle gifta sig. Det var ett superfint bröllop och vackert bröllopspar som strålade av kärlek och lycka. Eftersom det var i Polen kändes det extra spännande med bröllopet då man inte visste riktigt vad man kunde vänta sig. Det var en otroligt lyckad helg, vi förstod inte ett ord av ceremonin men det gjorde inget. Det fanns några fler svenskar på middagen som vi kunde prata med och de flesta gästerna kunde lite engelska! I Polen tar man verkligen dekoreringen på allvar vid bröllp, här kommer några bilder på detta och så på brudparet så klart!
Det vackra brudparet Silvia och Martin. Kolla in brudklänningen, me like! Passar verkligen hennes figur. Observera även pärlorna runt skälkarna, piffar upp buketten.
Nygifta och glada!
Dukat och dekorerat inför middag.
Hedersgästernas plats var extra upp-piffad.
Sidorna av borden var fin dekorerade med fjärilar...
...och med hjärtan. Känner ett sug att göra sådana hjärtan. Jozy, kan det vara något till ditt och Tobbes bröllop? ;)
En fin bok att skriva en hälsning till brudparet i.
Trappan upp till middagen var vackert utsmyckad.
Speciell registreringsskylt på bilen dagen till ära!
Så här var bilen som brudparet åkte i dekorerad. Taxibilarna som hämtade oss från hotellet var också dekorerade. I Polen tänker man verkligen på allt!
Detta fina bröd fick brudparet när de kom till mottagningen. Vad brödet symboliserade vet jag tyvärr inte, men tänk att kunna dekorera ett bröd så vackert!
I salladen fanns ett hjärta utskuren av en rödbeta. Så gulligt! Tyvärr är bilden suddig...
Bordsplaceringen var skriven på en bild med bröllopsparet.

Inga kommentarer: